Sture Selander Management Consultants

Stockholms län

Information

470119-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sture Selander Management Consultants. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sture Selander Management Consultants är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Sture Selander Management Consultants finns i.

Sture Selander Management Consultants har varit registrerat sedan 2003-03-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sture Selander Management Consultants så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-01.

Sture Selander Management Consultants är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Sture Selander Management Consultants är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sture Selander Management Consultants så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Organisationskonsult såsom att utveckla och effektivisera organisationer inom privata företag, statliga verk och offentlig sektor.

Det finns olika personer som har en koppling med Sture Selander Management Consultants och det är Selander, Bengt Sture som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,