BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN

Stockholms län

Information

461228-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN finns i.

BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN har varit registrerat sedan 1986-12-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN är följande:

Vill ni komma i kontakt med BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggrenoveringar och snickerier

Det finns olika personer som har en koppling med BYGGNADSFIRMA LAURI KILJUNEN och det är KILIJUNEN, LAURI EINO som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,