ANDERS TALLBO REKLAM

Stockholms län

Information

460820-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ANDERS TALLBO REKLAM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ANDERS TALLBO REKLAM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som ANDERS TALLBO REKLAM finns i.

ANDERS TALLBO REKLAM har varit registrerat sedan 1976-01-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ANDERS TALLBO REKLAM så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

ANDERS TALLBO REKLAM är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för ANDERS TALLBO REKLAM är följande:

Vill ni komma i kontakt med ANDERS TALLBO REKLAM så kan ni göra det på telefon genom 08-50661661 eller genom brev på följande adress:

Reklamtextproduktion och idégivning

Det finns olika personer som har en koppling med ANDERS TALLBO REKLAM och det är Tallbo, Anders Otto som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,