Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm. Det finns flera bolag som liknar Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1980-04-16 så har Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm varit registrerat och sedan 2004-06-03 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm så kan ni göra det på 08-6603939.

Psykoterapi, personlig ledarutveckling, coaching. Arbetspsykologisk utredning och rehabilitering.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lundström, Maj-Lis Eleonore som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Majlis Lundström, PsykologHuset i Stockholm har 460731-XXXX som sitt organisationsnummer.