MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE är ett av dem. Statusen för MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE är att Bolaget är aktivt.

MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1988-10-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE ska trivas.

MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bokföring

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6567731.

.

De som är på något sätt har med MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE är Jonsson, Margot Lilian som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MARGOT JONSSON REDOVISNINGSSERVICE har 460704-XXXX som sitt organisationsnummer.