VIOS BLOMSTERHANDEL

Stockholms län

Information

460625-XXXX är organisationsnummer för företaget VIOS BLOMSTERHANDEL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VIOS BLOMSTERHANDEL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som VIOS BLOMSTERHANDEL finns i.

VIOS BLOMSTERHANDEL har varit registrerat sedan 1958-01-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1984-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för VIOS BLOMSTERHANDEL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

VIOS BLOMSTERHANDEL är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för VIOS BLOMSTERHANDEL är följande:

Vill ni komma i kontakt med VIOS BLOMSTERHANDEL så kan ni göra det på telefon genom 08-305212 eller genom brev på följande adress:

Blomsterhandel

Det finns olika personer som har en koppling med VIOS BLOMSTERHANDEL och det är STOJKOVIC, DRAGOLJUB som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,