UMTEK ARKITEKTKONTOR

Stockholms län

Information

460519-XXXX är organisationsnummer för företaget UMTEK ARKITEKTKONTOR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UMTEK ARKITEKTKONTOR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som UMTEK ARKITEKTKONTOR finns i.

UMTEK ARKITEKTKONTOR har varit registrerat sedan 1990-12-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för UMTEK ARKITEKTKONTOR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-21.

UMTEK ARKITEKTKONTOR är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för UMTEK ARKITEKTKONTOR är följande:

Vill ni komma i kontakt med UMTEK ARKITEKTKONTOR så kan ni göra det på telefon genom 08-56033253 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom arkitektur och samhälls- planering samt därmed förenlig undervisning

Det finns olika personer som har en koppling med UMTEK ARKITEKTKONTOR och det är Björkman, Bo som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,