Plusakademin

Stockholms län

Information

460425-XXXX är organisationsnummer för bolaget Plusakademin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plusakademin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Plusakademin finns i.

Plusakademin har varit registrerat sedan 2006-04-05 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plusakademin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Plusakademin är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Plusakademin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Plusakademin så kan ni göra det på telefon genom 08-52508435 eller genom brev på följande adress:

Utbildning och konsultverksamhet inom IT, ekonomi, språk, lokalvård och städ, serviceyrken inom äldreomsorg och hemtjänst. Försäljning samt imort export av hård- och mjukvara, utrustningar, utveckling och uppgraderingsarbete inom och utomlands, IT-lösningar, konsulttjänster, uthyrning av personal, utbildningar inom samma i Sverige och utomlands. Invandrarbyråverksamhet inom mångfaldsutveckling och samarbete med kommuner och arbetsförmedlingar inom företagsutbildningar och praktik för jobb.

Det finns olika personer som har en koppling med Plusakademin och det är Singh, Kuldeep som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,