Pia's Cafe&Catering

Stockholms län

Information

Pia's Cafe&Catering hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Pia's Cafe&Catering finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Pia's Cafe&Catering tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pia's Cafe&Catering har haft sedan 2006-12-23. Pia's Cafe&Catering har funnits sedan och 2006-12-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pia's Cafe&Catering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6470218.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Pia's Cafe&Catering har idag 460201-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pia's Cafe&Catering

Cafe & Lunch servering.

I Pia's Cafe&Catering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Pia Lena som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .