Magus Consultants

Stockholms län

Information

Magus Consultants är ett bolag som finns i Stockholm. I Magus Consultants finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ford Bartfay, Marilyn Christine som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Magus Consultants så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Magus Consultants på telefon 08-7248949.

Språkundervisning, språk- och internationaliseringskurser, illustratör och författare för språk- kommunikationsböcker, översättningar, föreläsare och konsult i språk och internationell kommunikationsverksamhet samt artistverksamhet.

Idag är Magus Consultants av bolagstypen Enskild firma.

Magus Consultants är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Magus Consultants innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1987-01-01 och Magus Consultants är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Magus Consultants så är det följande:

Magus Consultants har 460103-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.