Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil är ett av dem. Statusen för Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil är att Bolaget är aktivt.

Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil är ett Enskild firma och skapades 1993-10-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil ska trivas.

Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uppdragsverksamhet inom bokföring, redovisning och löneadministration. Samarbete med redan etablerat företag för andra uppdrag. På uppdrag utföra textilhantverk såsom maskinstickning, handstickning, lappteknik och vävning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51178672.

.

De som är på något sätt har med Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil är Bjerkevall Olsson, Inga Irene som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Inga Bjerkevalls Ekonomi & Textil har 460101-XXXX som sitt organisationsnummer.