Verkegards Design

Stockholms län

Information

451209-XXXX är organisationsnummer för bolaget Verkegards Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Verkegards Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Verkegards Design finns i.

Verkegards Design har varit registrerat sedan 2004-11-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Verkegards Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-25.

Verkegards Design är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Verkegards Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Verkegards Design så kan ni göra det på telefon genom 070-9860998 eller genom brev på följande adress:

Design av kläder och inredning av naturmaterial inkl kurser

Det finns olika personer som har en koppling med Verkegards Design och det är Engardt, Birgitta Anna Margareta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,