KJERSTIN MÄKLARE

Stockholms län

Information

450521-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KJERSTIN MÄKLARE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KJERSTIN MÄKLARE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som KJERSTIN MÄKLARE finns i.

KJERSTIN MÄKLARE har varit registrerat sedan 1984-08-17 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KJERSTIN MÄKLARE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KJERSTIN MÄKLARE är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för KJERSTIN MÄKLARE är följande:

Vill ni komma i kontakt med KJERSTIN MÄKLARE så kan ni göra det på telefon genom 08-6531675 eller genom brev på följande adress:

Förmedling av fastigheter och lägenheter

Det finns olika personer som har en koppling med KJERSTIN MÄKLARE och det är Geijerman, Kerstin Margareta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,