Jamel Belalia Economiconsult

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Jamel Belalia Economiconsult är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Jamel Belalia Economiconsult är ett av dem. Statusen för Jamel Belalia Economiconsult är att Bolaget är aktivt.

Jamel Belalia Economiconsult är ett Enskild firma och skapades 2000-10-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jamel Belalia Economiconsult ska trivas.

Jamel Belalia Economiconsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-09. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Redovisning och konsultverksamhet inom företagsekonomi samt mäklarverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jamel Belalia Economiconsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-04.

Idag är Jamel Belalia Economiconsult och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Jamel Belalia Economiconsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7871115.

.

De som är på något sätt har med Jamel Belalia Economiconsult är Belalia, Jamel Bekhada som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jamel Belalia Economiconsult har 450422-XXXX som sitt organisationsnummer.