JSCoaching

Stockholms län

Information

450105-XXXX är organisationsnummer för bolaget JSCoaching. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JSCoaching är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som JSCoaching finns i.

JSCoaching har varit registrerat sedan 2000-07-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för JSCoaching så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

JSCoaching är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för JSCoaching är följande:

Vill ni komma i kontakt med JSCoaching så kan ni göra det på telefon genom 070-5736811 eller genom brev på följande adress:

Personlig och professionell coaching. Konsultverksamhet inom ledarskap och organisation.

Det finns olika personer som har en koppling med JSCoaching och det är Sjöberg, Karl Axel Jörgen som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,