Britas Massage och Rehab

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Britas Massage och Rehab är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Britas Massage och Rehab är ett av dem. Statusen för Britas Massage och Rehab är att Bolaget är aktivt.

Britas Massage och Rehab är ett Enskild firma och skapades 2000-03-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Britas Massage och Rehab ska trivas.

Britas Massage och Rehab är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Britas Massage och Rehab är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-27.

Idag är Britas Massage och Rehab och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Britas Massage och Rehab så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4821009.

.

De som är på något sätt har med Britas Massage och Rehab är Nilsson, Brita Margareta som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Britas Massage och Rehab har 440331-XXXX som sitt organisationsnummer.