Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation. Det finns flera bolag som liknar Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-10-29 så har Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation så kan ni göra det på 070-7215376.

Företagsekonomisk konsultation.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Grettve, Sten Jonas Daniel som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Jonas Grettve Företagsekonomisk Konsultation har 440315-XXXX som sitt organisationsnummer.