Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm. Det finns flera företag som liknar Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-01-23 så har Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm så kan ni göra det på 08-7020069.

Hudterapi med rådgivning och behandlingar. Försäljning, marknadsföring och distribution av naturprodukter samt utbildning av återförsäljare.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Öhlander Eriksén, Brittmarie M som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hälsotriangeln Salong Bi i Stockholm har 430820-XXXX som sitt organisationsnummer.