Fjällbergs Konsultfirma

Stockholms län

Information

Fjällbergs Konsultfirma är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Fjällbergs Konsultfirma finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fjällbergs Konsultfirma är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-01-13.

Fjällbergs Konsultfirma som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-02-06. Men sedan 2006-01-13 så har Fjällbergs Konsultfirma varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fjällbergs Konsultfirma så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7745647.

Stockholm arbetar för att företag som Fjällbergs Konsultfirma ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fjällbergs Konsultfirma. Det finns flera företag i Stockholms län.

Företaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena systematiskt brandskydd, styrelsearbete och byggnadsvård, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fjällbergs Konsultfirma är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fjällbergs Konsultfirma och det är följande personer, Fjällberg, Thommy Ossian som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Fjällbergs Konsultfirma är 430219-XXXX.