Dag Lindström Konsult

Stockholms län

Information

421012-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Dag Lindström Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dag Lindström Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Dag Lindström Konsult finns i.

Dag Lindström Konsult har varit registrerat sedan 2000-06-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dag Lindström Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-31.

Dag Lindström Konsult är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Dag Lindström Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dag Lindström Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-991518 eller genom brev på följande adress:

Utför tjänster inom information, reklam, marknadsföring och ekonomisk förvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Dag Lindström Konsult och det är Lindström, Dag Fredrik som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,