Salong Leonora

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Salong Leonora är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Salong Leonora är ett av dem. Statusen för Salong Leonora är att Bolaget är aktivt.

Salong Leonora är ett Enskild firma och skapades 1997-04-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Salong Leonora ska trivas.

Salong Leonora är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisör. Dam- och herrfrisering och kontorsadministration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Leonora är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Salong Leonora och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Salong Leonora så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6630670.

.

De som är på något sätt har med Salong Leonora är Andersson Hall, Eeva Asta som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Leonora har 420825-XXXX som sitt organisationsnummer.