Astrion, Media Production

Stockholms län

Information

420409-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Astrion, Media Production. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Astrion, Media Production är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Astrion, Media Production finns i.

Astrion, Media Production har varit registrerat sedan 1996-02-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Astrion, Media Production så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Astrion, Media Production är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Astrion, Media Production är följande:

Vill ni komma i kontakt med Astrion, Media Production så kan ni göra det på telefon genom 08-840148 eller genom brev på följande adress:

TV- och filmproduktion, författarskap, journalistisk verksamhet, redigerings- och manusarbeten för distribution, utbildnings- och konsultverksamhet inom ovanstående. Resedokument, skildringar och översättningsuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Astrion, Media Production och det är Sundgren, Madeleine Elisabeth Thyra som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,