Mikael Brenning Consulting

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Mikael Brenning Consulting är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mikael Brenning Consulting är ett av dem. Statusen för Mikael Brenning Consulting är att Bolaget är aktivt.

Mikael Brenning Consulting är ett Enskild firma och skapades 2003-09-18. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mikael Brenning Consulting ska trivas.

Mikael Brenning Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsulterande verksamhet inom industri och handel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikael Brenning Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16.

Idag är Mikael Brenning Consulting och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Mikael Brenning Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6528557.

.

De som är på något sätt har med Mikael Brenning Consulting är Brenning, Mikael Runar Johannes som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mikael Brenning Consulting har 411025-XXXX som sitt organisationsnummer.