GILCHRIST'S ENGLISH TUITION

Stockholms län

Information

GILCHRIST'S ENGLISH TUITION är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som GILCHRIST'S ENGLISH TUITION finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GILCHRIST'S ENGLISH TUITION är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

GILCHRIST'S ENGLISH TUITION som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-05-09. Men sedan 1996-01-01 så har GILCHRIST'S ENGLISH TUITION varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GILCHRIST'S ENGLISH TUITION så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6446430.

Stockholm arbetar för att bolag som GILCHRIST'S ENGLISH TUITION ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GILCHRIST'S ENGLISH TUITION. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Undervisning i engelska språket, rådgivning beträffanded affärsverksamhet i anglosachsiska länder samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för GILCHRIST'S ENGLISH TUITION är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GILCHRIST'S ENGLISH TUITION och det är följande personer, Gilchrist, Jeremy Frére som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för GILCHRIST'S ENGLISH TUITION är 400225-XXXX.