GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING är ett av dem. Statusen för GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING är att Bolaget är aktivt.

GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING är ett Enskild firma och skapades 1988-10-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING ska trivas.

GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig konsultverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-884204.

.

De som är på något sätt har med GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING är SCHERMAN, GUNNAR KARL BERTIL som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, SCHERMAN, SOLVEIG INGRID SOFIA som är född 1939 och har titeln Prokurist, .

GUNNAR SCHERMAN FASTIGHETSFÖRVALTNING har 380402-XXXX som sitt organisationsnummer.