STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK

Stockholms län

Information

STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK har haft sedan 1995-01-01. STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK har funnits sedan .

Vill ni skicka post till STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6544520.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK har idag 380122-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK

Psykoanalytiskt-och systemteoretiskt orienterad psykoterapi samt utbildning, diagnostik, rådgiv- ning och metodutveckling i klinisk psykologi

I STURE KÖPPEN PSYKOLOGPRAKTIK så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är KÖPPEN, STURE som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .