Torbjörn Lundberg Företagsutveckling

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Torbjörn Lundberg Företagsutveckling. Det finns flera verksamheter som liknar Torbjörn Lundberg Företagsutveckling i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Torbjörn Lundberg Företagsutveckling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-04 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2002-01-11 så har Torbjörn Lundberg Företagsutveckling varit registrerat och sedan 2002-02-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Torbjörn Lundberg Företagsutveckling och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Torbjörn Lundberg Företagsutveckling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Torbjörn Lundberg Företagsutveckling så kan ni göra det på 08-7505258.

Firman skall bedriva konsultverksamhet för små och medelstora företag med inriktning på: -strategisk företagsutveckling -utveckling av styrelsearbete -utveckling och förändringsåtgärder tidigt för löpande affärsmässiga förbättringar -effektiv användning av internet och externt anskaffat kapital -förberedelsearbete för och medverkan i anskaffning av externtkapital.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundberg, Axel Torbjörn som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Torbjörn Lundberg Företagsutveckling har 370726-XXXX som sitt organisationsnummer.