Kerstin Green, leg. psykoterapeut

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Kerstin Green, leg. psykoterapeut är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kerstin Green, leg. psykoterapeut är ett av dem. Statusen för Kerstin Green, leg. psykoterapeut är att Bolaget är aktivt.

Kerstin Green, leg. psykoterapeut är ett Enskild firma och skapades 1994-09-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kerstin Green, leg. psykoterapeut ska trivas.

Kerstin Green, leg. psykoterapeut är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-17. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Verksamhet inom ramen för det sociala och psykoterapeutiska kunskapsområdet såsom psykoterapi, konsultation, handledning, utbildning och skriftställeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kerstin Green, leg. psykoterapeut inte är momsregistrerat.

Idag är Kerstin Green, leg. psykoterapeut och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Kerstin Green, leg. psykoterapeut så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-193346.

.

De som är på något sätt har med Kerstin Green, leg. psykoterapeut är Green, Kerstin som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kerstin Green, leg. psykoterapeut har 370126-XXXX som sitt organisationsnummer.