Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander

Stockholms län

Information

360320-XXXX är organisationsnummer för företaget Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander finns i.

Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander har varit registrerat sedan 1996-03-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander är följande:

Vill ni komma i kontakt med Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander så kan ni göra det på telefon genom 08-6636773 eller genom brev på följande adress:

Dekorationsmålningar och restaureringar inom måleri.

Det finns olika personer som har en koppling med Östermalms Dek: Konservator Osmo Toikander och det är Toikander, Osmo Hjalmar som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,