Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar

Stockholms län

Information

Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar är en verksamhet som finns i Stockholm. I Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Anders som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar på telefon .

Konsultativ verksamhet inom vvs-branschen

Idag är Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar av bolagstypen Enskild firma.

Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar innehar ej F-skattsedel och Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar så är det följande:

Ingenjörsfirma Lars Johansson VVS-besiktningar har 331002-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.