Folke Westman Arkitektkontor

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Folke Westman Arkitektkontor är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Folke Westman Arkitektkontor är ett av dem. Statusen för Folke Westman Arkitektkontor är att Bolaget är aktivt.

Folke Westman Arkitektkontor är ett Enskild firma och skapades 2005-07-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Folke Westman Arkitektkontor ska trivas.

Folke Westman Arkitektkontor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-08. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Boalget skall bedriva konsulterande arkitektverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Folke Westman Arkitektkontor är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-08.

Idag är Folke Westman Arkitektkontor och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Folke Westman Arkitektkontor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6606683.

.

De som är på något sätt har med Folke Westman Arkitektkontor är Westman, Nils Folke som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Folke Westman Arkitektkontor har 330727-XXXX som sitt organisationsnummer.