B.U. Psykoterapimottagning

Stockholms län

Information

320503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten B.U. Psykoterapimottagning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B.U. Psykoterapimottagning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som B.U. Psykoterapimottagning finns i.

B.U. Psykoterapimottagning har varit registrerat sedan 2009-02-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B.U. Psykoterapimottagning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

B.U. Psykoterapimottagning är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för B.U. Psykoterapimottagning är följande:

Vill ni komma i kontakt med B.U. Psykoterapimottagning så kan ni göra det på telefon genom 08-6609203 eller genom brev på följande adress:

Bedriver nu psykoterapi enligt senaste rön.

Det finns olika personer som har en koppling med B.U. Psykoterapimottagning och det är Ullhammar, Sonja Britt-Marie som är född 1932 och har titeln Innehavare av enskild firma,