JERIKO HUSRIVNINGAR

Stockholms län

Information

290706-XXXX är organisationsnummer för företaget JERIKO HUSRIVNINGAR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JERIKO HUSRIVNINGAR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som JERIKO HUSRIVNINGAR finns i.

JERIKO HUSRIVNINGAR har varit registrerat sedan 1979-04-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JERIKO HUSRIVNINGAR så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JERIKO HUSRIVNINGAR är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för JERIKO HUSRIVNINGAR är följande:

Vill ni komma i kontakt med JERIKO HUSRIVNINGAR så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Husrivningar och byggnadsarbeten på entreprenad med förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med JERIKO HUSRIVNINGAR och det är FRIDOLFSSON, LARS GUNNAR som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma,