EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT

Stockholms län

Information

261008-XXXX är organisationsnummer för verksamheten EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT finns i.

EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT har varit registrerat sedan 1980-04-08 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT så kan ni göra det på telefon genom 08-6432203 eller genom brev på följande adress:

Konsultationer angående synproblem och därmed sammanhängande verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med EVA LINDSTEDT - SYNKONSULT och det är Lindstedt, Gunnel Eva Augusta som är född 1926 och har titeln Innehavare av enskild firma,