Emporio Faradjev Kommanditbolag

Stockholms län

Information

969702-2813 är organisationsnummer för verksamheten Emporio Faradjev Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Emporio Faradjev Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Stockholm som är den kommunen som Emporio Faradjev Kommanditbolag finns i.

Emporio Faradjev Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2004-06-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Emporio Faradjev Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Emporio Faradjev Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Emporio Faradjev Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Emporio Faradjev Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0223-412152 eller genom brev på följande adress:

Import, export, gross och detaljhandel med livsmedel, byggvaror och leksaker. Telefontjänster, tjänster inom städ, flyttning och renovering. Taxiverksamhet, restaurangverksamhet samt dataprogrammering och försäljning av programvaror. Import, export och handel inklusive offentlig föraäljning av konst, konstverk, konstföremål och konsttryck och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Emporio Faradjev Kommanditbolag och det är Faradjev, Nizami som är född 1967 och har titeln Komplementär, Faradjev, Natalja som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare,