Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Handelsbolag som heter Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-19 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2000-05-03 så har Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag varit registrerat och sedan 2000-07-19 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mejeriv. 2, 117 43, Stockholm. Vi ni istället prata med Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag så kan ni göra det på 08-4492670.

Besiktningar inom byggbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forslund, Björn Kenneth som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Sjödin, Lars Gunnar Tore som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

Besiktningsmännen Kenneth Forslund, Thore Sjödin Handelsbolag har 969668-8135 som sitt organisationsnummer.