KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG finns. I Stockholm så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till KATARINAHISSEN, 116 45, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6413028.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG har idag 916404-6337 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG

Försäljning av blommor och därmed förenlig verksamhet

I KATARINAHISSENS BLOMSTERHANDEL HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BOMGREN, EVA BIRGITTA som är född 1952 och har titeln Bolagsman, BOMGREN, JAN-ERIK BERTIL som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .