Brandon-Cox Trading

Stockholms län

Information

Brandon-Cox Trading hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Brandon-Cox Trading finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Brandon-Cox Trading tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Brandon-Cox Trading har haft sedan 2008-12-11. Brandon-Cox Trading har funnits sedan och 2008-12-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Brandon-Cox Trading så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-2006546.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Brandon-Cox Trading har idag 880628-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Brandon-Cox Trading

Försäljning av varor och tjänster gällande marknadsföring och events åt andra företag.

I Brandon-Cox Trading så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brandon-Cox, Bror Edward Jacob O som är född 1988 och har titeln Innehavare av enskild firma, .