JPFMatton

Stockholms län

Information

850622-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JPFMatton. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JPFMatton är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som JPFMatton finns i.

JPFMatton har varit registrerat sedan 2006-09-07 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för JPFMatton så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-14.

JPFMatton är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för JPFMatton är följande:

Vill ni komma i kontakt med JPFMatton så kan ni göra det på telefon genom 073-9397591 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, främst som skådespelare artist men även musiker och statist, kommer även jobba administrativt innom produktioner rörande: TV, Media, film samt teater

Det finns olika personer som har en koppling med JPFMatton och det är Matton, Johan Patrik Fredrik som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,