Ficasi Production

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Ficasi Production. Det finns flera företag som liknar Ficasi Production i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ficasi Production är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-02-12 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-02-23 så har Ficasi Production varit registrerat och sedan 2009-02-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ficasi Production och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Ficasi Production så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ficasi Production så kan ni göra det på 0707-875253.

Produktion av olika slag inom musik, innovationer och accesoarer. Konsultuppdrag inom musik- och teaterproduktion, såsom skrivande av musik, text och föreställningar. Utveckla innovationer och idéer till produktion av t ex smycken och förpackningar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hallberg, Freja Alexandra som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ficasi Production har 841218-XXXX som sitt organisationsnummer.