Popmint Media

Stockholms län

Information

830724-XXXX är organisationsnummer för företaget Popmint Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Popmint Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Popmint Media finns i.

Popmint Media har varit registrerat sedan 2000-11-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Popmint Media så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Popmint Media är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Popmint Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Popmint Media så kan ni göra det på telefon genom 08-7088865 eller genom brev på följande adress:

IT utveckling och musikproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Popmint Media och det är Gustafsson, Robin Erik som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,