Nosy Diskning och Städning

Stockholms län

Information

830123-XXXX är organisationsnummer för företaget Nosy Diskning och Städning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nosy Diskning och Städning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Nosy Diskning och Städning finns i.

Nosy Diskning och Städning har varit registrerat sedan 2007-06-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nosy Diskning och Städning så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nosy Diskning och Städning är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Nosy Diskning och Städning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nosy Diskning och Städning så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Städning, fönsterputs och diskning.

Det finns olika personer som har en koppling med Nosy Diskning och Städning och det är Ali, Ali Abdelzehri som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,