FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin är ett av dem. Statusen för FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin är att Bolaget är aktivt.

FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin är ett Enskild firma och skapades 2008-09-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin ska trivas.

FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-158333.

.

De som är på något sätt har med FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin är Wåhlin, Hanna Karin Josefin som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FINT HÅR helt enkelt Josefin Wåhlin har 830117-XXXX som sitt organisationsnummer.