Villa del mar, rör och engagemang

Stockholms län

Information

Villa del mar, rör och engagemang hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Villa del mar, rör och engagemang finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Villa del mar, rör och engagemang tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Villa del mar, rör och engagemang har haft sedan 2007-01-18. Villa del mar, rör och engagemang har funnits sedan och 2007-01-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Villa del mar, rör och engagemang så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4169296.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Villa del mar, rör och engagemang har idag 820827-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Villa del mar, rör och engagemang

VVS-installationer, målning och rivningar.

I Villa del mar, rör och engagemang så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Libera Figueredo, Yoandris Arlen som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .