Doublerubber

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Doublerubber är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Doublerubber är ett av dem. Statusen för Doublerubber är att Bolaget är aktivt.

Doublerubber är ett Enskild firma och skapades 2006-01-24. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Doublerubber ska trivas.

Doublerubber är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Designa, tillverka, marknadsföra och sälja accessoarer såsom armband, tillbehör till klädsel och utsmyckning. journalist och skribent.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Doublerubber är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Doublerubber och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Doublerubber så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9852679.

.

De som är på något sätt har med Doublerubber är Thor, Anders Erik som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Doublerubber har 820207-XXXX som sitt organisationsnummer.