EAF El & Automation

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och EAF El & Automation är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och EAF El & Automation är ett av dem. Statusen för EAF El & Automation är att Bolaget är aktivt.

EAF El & Automation är ett Enskild firma och skapades 2005-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som EAF El & Automation ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Arbete avseende el-installation, industriautomation, fastighetsautomation samt datainstallation. Arbetet består av installation, service, konsultverksamhet, programmering, felsökning, idriftsättning, projektering, underhåll. Försäljning av el-material inom elinstallation och automation, t.ex. elcentral, installationsmaterial, styrsystem, frekvensomformare, styrskpå mm.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EAF El & Automation inte är momsregistrerat.

Idag är EAF El & Automation och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med EAF El & Automation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6565665.

.

De som är på något sätt har med EAF El & Automation är Fisk, Erik Anders som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EAF El & Automation har 810423-XXXX som sitt organisationsnummer.