IsenTrade International

Stockholms län

Information

IsenTrade International är ett bolag som finns i Stockholm. I IsenTrade International finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isenberg, Mats Martin som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, Isenberg, Erik Magnus som är född 1976 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med IsenTrade International så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå IsenTrade International på telefon 08-40825385.

Import av textilier som sjalar, gardinhållare i tyg och sarees (indiskt plagg) från Indien för försäljning via e-handel.

Idag är IsenTrade International av bolagstypen Enskild firma.

IsenTrade International är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

IsenTrade International innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-09-24 och IsenTrade International är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-11-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IsenTrade International så är det följande:

IsenTrade International har 810403-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.