Moén in Sweden

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Moén in Sweden. Det finns flera verksamheter som liknar Moén in Sweden i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2002-11-12 så har Moén in Sweden varit registrerat. Idag är Moén in Sweden och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Moén in Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Moén in Sweden så kan ni göra det på .

Bedriva modell, artist, make up artist, stylist, designer, merchandising, konstnär, regissör, producent, agent, uppfinnare, dansare, skådespelerska, festfixare, pr-ansvarig och konsult inom innehåll och produktion av bilder, filmer och spel för internet, mobilt internet print, TV, VHS, DVD och andra distributionsforum samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Heizinger, Erika Karin Heléne som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Moén in Sweden har 800416-XXXX som sitt organisationsnummer.