Ljudligt Hanna Dahl

Stockholms län

Information

Ljudligt Hanna Dahl är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Ljudligt Hanna Dahl finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ljudligt Hanna Dahl är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-04.

Ljudligt Hanna Dahl som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-01-16. Men sedan 2007-01-04 så har Ljudligt Hanna Dahl varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljudligt Hanna Dahl så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9776640.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Ljudligt Hanna Dahl ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ljudligt Hanna Dahl. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Sälja uppvärmningsskivor för sångare. Uppdrag som kommunikatör, konfrencier, moderator, utbildningar. Administrativa tjänster samt skribent och författare.

Firmatecknare för Ljudligt Hanna Dahl är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljudligt Hanna Dahl och det är följande personer, Dahl, Eva Hanna Maria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ljudligt Hanna Dahl är 800220-XXXX.