FORMIFORM Stockholm

Stockholms län

Information

790716-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FORMIFORM Stockholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FORMIFORM Stockholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som FORMIFORM Stockholm finns i.

FORMIFORM Stockholm har varit registrerat sedan 2006-05-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för FORMIFORM Stockholm så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

FORMIFORM Stockholm är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för FORMIFORM Stockholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med FORMIFORM Stockholm så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hälsa och friskvård: massage, kurser och utbildningar, föreläsning, individsamtal, rådgivning, intruktör inom bland annat thaiboxning,qigong, yoga, andning, stavgång. hälsoprofilsbedömningar, försäljning av hälsoprodukter såsom böcker, oljor, cdskivor, träningsutrustning. reklam: artdirector-konsult. formgivningar, design, illustration, idé och konceptutveckling, rådgivning, fotografering, hålla i kurser. inredning: konsult, rådgivning, försäljning av inredning, möbler och belysning.

Det finns olika personer som har en koppling med FORMIFORM Stockholm och det är Larsson, Agneta Kristina som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,